Reviews

GOOGLE REVIEWS

Ontdek hier wat mijn klanten over Armara op Google review zeggen, of post zelf na een sessie een review op https://g.page/r/CRiT9YO9311MEB0/review

REVIEWS QHHT

“Vorige week had ik het voorrecht om een langverwachte Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT) sessie te ondergaan bij Hélène Derijcke in Ronse. Het idee om zo’n diepgaande sessie te ervaren had al lange tijd in mijn gedachten geleefd. Na het bijwonen van een kennismakingsworkshop in groepsverband wist ik dat Hélène de juiste persoon was voor deze reis. Je kiest immers niet zomaar de eerste persoon die je tegenkomt voor zoiets belangrijks.

Ik nam uitgebreid de tijd om de vragen te formuleren die ik al geruime tijd met me meedroeg, en waarop ik graag een antwoord of bevestiging wilde krijgen. Bij aankomst op de dag van de sessie werd ik hartelijk ontvangen, en we begaven ons meteen naar de praktijkruimte. Na een korte periode van acclimatisatie voerden we een diepgaand gesprek om mijn vragen te verduidelijken en te omkaderen. Dit gaf me een gevoel van rust en vertrouwen.

Hélène creëerde een veilige omgeving waarin ik me kon openstellen voor mijn leven en de bijbehorende vraagstukken. Vervolgens werd de ruimte voorbereid voor de hypnose, waardoor ik me in alle rust kon overgeven aan een diepe reis door mijn onderbewustzijn en een diepgaand interview met mijn hogere bewustzijn. Gedurende dit hele proces fungeerde de vertrouwde stem van Hélène als mijn gids, die me door dit avontuur leidde van begin tot eind.

Ik ben Hélène dankbaar voor deze ongelooflijk diepe ervaring. Zoals de spreuk zegt: “Het hart kent waarheden die de geest nooit kan bevatten.” Dit avontuur heeft me dichter gebracht bij de waarheden die in mijn hart resoneren.”
Hans J.

✨ Wat een fijne ervaring was mijn QHHT sessie met Hélène 🙏
Een onvergetelijke reis doorheen tijd en ruimte met inzichten in het hier en nu. Een diep contact met mijn hogere zelf met antwoorden op existentiële vragen.
Met Hélène als facilitator van een QHHT sessie, ben je ten alle tijde in goede handen! Zij zet een veilige ruimte uit, bewaakt de veilige grenzen van de sessie en stelt de juiste vragen. Een aanrader voor iedereen die wilt ervaren wat er nog meer is buiten de gekende tijd en ruimte. ✨

Sarah E.

“Het was een zalige ervaring! Ik wist dat ik sowieso veilig was bij jou en stelde mij dan ook volledig open. “Hypnose” klinkt mogelijks beangstigend maar dat is totaal onterecht. Het bracht mij in een staat van totale diepe rust en ontspanning maar toch blijf je nog steeds ergens controle hebben. Het bracht mij dan ook antwoorden die ik nodig had om bepaalde stukken van mijn gevoelens te kunnen begrijpen. De sessies brachten mij ook zeer duidelijke berichten waar ik mij verder moet op focussen en dat geeft mij inderdaad kracht om te blijven verder gaan en te blijven geloven. Dank je Hélène, het was en is een enorme verrijking voor mij.”
Stéphanie V.

Een paar maand geleden beleefde ik een hypnotherapie sessie bij Hélène.
Als rationeel denkend persoon had ik weinig tot geen verwachtingen, maar met een open mind verliep het verrassend goed eigenlijk.
Hélène begeleidt je overigens heel professioneel van begin tot einde.
Op een levensvraag kreeg ik een beter beeld en sindsdien zijn migraine aanvallen ook niet meer terug gekomen, voorlopig een heel goed resultaat dus.
Ben heel blij en dankbaar om deze bijzondere ervaring !

Katrien VH

“De healing was en is voor mij immens, wat een ommezwaai en vooruitgang in mijn leven! Van onschatbare waarde.
Op de terugweg na de sessie voelde ik meteen al dat er een hele last van mijn schouders gevallen was. Ik voelde me letterlijk en figuurlijk verlicht. De volgende dagen voelde ik me vooral eerst mentaal enorm gesterkt. Toen begon het ook fysiek steeds beter te gaan maar dat ik had aanvankelijk niet meteen door. Pas een paar weken later kwam ik tot het besef dat ik veel minder pijn had en minder vermoeid was terwijl ik net heel actief geweest was. Na vele jaren met CVS en FM te leven, is er voor mij nu een zeer groot verschil waarneembaar. Een ernstige polsontsteking waar ik bovendien al meer dan een jaar last van had, is eindelijk verdwenen.
Ik voel me zelfzeker, ik straal weer en loop opnieuw met opgeheven hoofd. Ik heb de wilskracht én de daadkracht om uitgestelde taken, onafgewerkte klussen en plannen aan te pakken. Ik hakte ook een paar belangrijke knopen door die ik eveneens al jaren uitstelde uit angst, onzekerheid. Ik twijfel niet meer, ik weet goed wat ik wil en pak het ook aan. Ik lig niet meer wakker van wat anderen van me denken. Ik ben veel milder geworden naar mezelf toe. Ik leef in het nu en ervaar wel een groot vertrouwen in de toekomst. Alles komt goed, alles is goed.
Er viel heel veel op z’n plaats en er kwam heel wat duidelijkheid. Bepaalde zaken kan ik nu veel beter plaatsen en begrijpen. Dank je wel, universum, voor deze openbaring. Dank je wel, Hélène, voor jouw immer aanwezige hartelijkheid, voor deze opportuniteit en ongelooflijke reis onder jouw deskundige, veilige en liefdevolle begeleiding.”

Magda B.

“Een bijzondere ervaring. nog steeds kan ik intunen op de boodschappen die ik mocht ontvangen. het heeft mijn bewustzijn verder verruimd en me een diepe liefde voor mezelf en het leven laten ervaren. Hélène doet dit met zulk een overgave en zachtheid. dank je wel, lieve vrouw. je bent een engel. ik wens jouw en je cliënten een wonderlijke reis doorheen het pad van QHHT. 💚💚🍀🍀🍀
Karin VG

“Hélène nam uitgebreid de tijd om naar mij verhaal te luisteren. Daarna bracht ze me in een andere staat. Ik hoorde mezelf praten en was soms verrast van de antwoorden. Het is alsof je beste vriend je advies geeft, en het is je eigen ziel. Fijn om daar contact mee te maken op een heel directe en snelle manier. Omdat het veel info is, gebruik ik de antwoorden als met mondjesmaat, als inspiratiebron. Hélène is gedurende de hele sessie erg zorgzaam en helpend. Ik had volledig vertrouwen. Ze zet jou helemaal centraal. Een heerlijke reis voor en over jezelf.”
Sofie D

“Als nuchter, rationeel denkend persoon, was ik wel verrast toen Hélène me uitnodigde voor de sessie QHHT. Ik heb met een open geest en verwachtingsvol toegestemd om hieraan deel te nemen.
De warme sfeer in de werkkamer nodigt uit tot rust. De zachte, doch beheerste stem van Hélène maakt de ontspanning volledig.
Ik kan me weinig herinneren van de gedachtegang tijdens mijn relaxatie. Gelukkig kan ik teruggrijpen naar de opname om mij zo verder te verdiepen in mijn hoger bewustzijn.
De gesprekken voorafgaand aan de relaxatie gingen heel ver terug in de tijd en in mijn geheugen en gaven een helder beeld bij reeds lang vergeten gebeurtenissen. Dat alleen al gaf mij een bijzonder goed en warm gevoel.
De problemen waarmee ik sinds geruime tijd geconfronteerd werd werden uitvoerig besproken en geanalyseerd.
Vooreerst waren daar de moodswings die mij veel last bezorgden. Door dieper in te gaan op mogelijke oorzaken kwam uiteindelijk een oplossing uit de bus. Door dagelijks een meditatiesessie te houden werd de mogelijkheid aangereikt om hieraan te werken. Dit heeft tot op heden inderdaad goed gewerkt en een bijzonder positief effect op mijn emoties veroorzaakt.
Als fysische klacht had ik bijzonder veel last van mijn knieën. Dit komt door slijtage. Vermits ik een fervent wandelaar ben, had dit een negatief effect op mijn bewegingspatroon. Er werd tijdens de sessie herhaaldelijk de aandacht gevestigd op deze pijnlijke ervaring, met als resultaat dat deze kwaal op de achtergrond raakte en ik tijdens de voorbije vakantie gedurende vier uren een bergtocht kon maken zonder problemen.
Dank Hélène voor jouw onbaatzuchtige hulp en de mogelijkheden die jij me aanreikte om mijn emotionele en fysische problemen aan te pakken en te verhelpen!”

Claudine B.

“Verrassend heb nooit eerder zoiets ervaren, een aanrader voor eenieder die op zoek is naar verdere innerlijke groei, ik werd ook gediagnosticeerd met een ongeneselijke auto immuun ziekte 🦠 en deze is er niet meer sinds mijn GHHT sessie bij jou, deze wordt verder opgevolgd maar wie weet… heeft mijn hogere zelf beslist het ongeneeslijke los te laten… de sessie blijft nazinderen”

update: “Gisteren moest ik naar het ziekenhuis voor de verdere opvolging van mijn (volgens de gespecialiseerde artsen ongeneeslijke) auto immuun ziekte en tot hun grote verwondering 🫢 was deze er niet meer! Ze begrepen het niet want dat kon niet… ik had zo mijn eigen idee… ik dacht aan Hélène’s wonderlijke Healing sessie enkele maanden terug…🙏💓🙏 Zeer veel dank hiervoor”
Sophie S.

“Proficiat Hélène met deze nieuwe mijlpaal!
Dank omdat ik ook één van je proefpersonen mocht zijn en zo een nieuwe techniek kon leren kennen om nog dichter bij mijn innerlijk weten en voelen te komen. Ik ben er zeker van dat veel mensen van jouw capaciteiten zullen gebruiken maken om heling en antwoorden te vinden op een diep niveau. Het was een intense ervaring die nu, enkele maanden later, nog doorwerkt. Wat ik toen mocht ervaren geeft rust, houvast en vertrouwen in deze beweeglijke tijden. De geluidsopname die ik op elk moment kan herbeluisteren zorgt ervoor dat de ervaring niet vluchtig is, maar zich in laagjes verder kan openen.”
Adinda V.

“Vol vertrouwen gaf ik me over aan Hélène haar helende therapie. Haar rustige en zachte stem begeleidde me gedurende de hele sessie. Ze nam vooraf haar tijd voor een interview, zodat ze genoeg informatie had en wist welke vragen ze het hogere zelf kon stellen. Dat leidt tot persoonlijke antwoorden op levensvragen die je onmogelijk achtte. Bovendien geniet je tijdens de sessie van een healing, daar waar je noden liggen. Ik heb sindsdien bijvoorbeeld geen last meer van een pijnlijke knie, ondanks ik dezelfde langeafstandstochten bewandel.
Ik kreeg informatie over een deel van mijn jeugd, die ik (onbewust) volledig afgesloten had en dus geen weet van had. Dit zorgt ervoor dat ik nieuwe inzichten kreeg en mezelf weer beter begrijp. Heel concrete en blijvende resultaten en dit voor een minimum aan moeite ( je ligt in volledige rust modus! Zalig). Bedankt Hélène om mij die kans te hebben gegeven! Je doet dit op een zeer professionele manier, met veel liefde en respect! Veel succes verder.”

Stéphanie H.

“Graag wil ik Helene Hélène Derijcke bedanken voor haar mooie en krachtige sessie QHHT of quantum healing hypnose techniek die ik donderdag mocht ontvangen. Wat prachtig hoe het werkt. Hélène neemt haar tijd en luistert naar wat je te vertellen hebt. Als ze uiteindelijk start na een grondig gesprek en een Teta meditatie voel ik hoe ik wegzink en me overgeef maar ook nog aanwezig ben. Ik hoor nog alles. De sessie gaf 2 zware vorige levens als kind van ongeveer 8 tot 10 jaar . Vanuit het vorige leven kwamen dan de vele vragen die door mijn hogere zelf vlot beantwoord werden. Alles beschrijven lukt niet. Ik heb zoveel gezien, gevoeld, begrepen, inzicht gekregen in de blokkades. Toen ik na meer dan 2 uur terug in beta kwam voelde ik me wakker en volledig uitgerust. De sessie duurde totaal 7 uren…terwijl ik het gevoel had dat het maar even was.
Dank je Hélène. Je doet prachtig werk. Ik wens je heel veel werk…want je doet het fantastisch.”

Gerda C.

“Heb deze QHHT methode als proefpersoon mogen ervaren en wat een gelukzalig moment.😘. Op zich duurt het tamelijk lang maar dit steekt absoluut niet tegen omdat het zo interessant is en met zoveel respect van Hélène gebracht wordt. Is zoveel informatie dat de opname echt meerdere keren dient beluisterd te worden. Voor mij gaf het terug zelfvertrouwen van “ het komt goed”. “Ik mag leren vertrouwen op mijn intuïtie”. Fysiek is er ook een kentering naar iets nieuws gekomen, iets beters. Een ervaring die mij niet onberoerd gelaten heeft en die ik graag in de toekomst nog eens zou meemaken. ”
Patricia K.

REVIEW AKASHIC RECORDS

“Ik ben een gids voor de Akashakronieken en ik kan Hélène ten zeerste aanbevelen voor het lezen van de Akashakronieken! Ik vertrouw haar volledig met mijn lezing. Ik kan de ervaring die ik had tijdens mijn lezing met Hélène niet echt in woorden beschrijven. Ze heeft het vermogen om informatie uit de hoogste dimensies te kanaliseren, en ze onthulde een schat aan informatie over mijn levensdoel en praktische aanbevelingen over hoe ik mijn levenservaring kan verbeteren. Ze hielp me licht te werpen op vragen en problemen die aan de gang waren in mijn leven. Ik raad een sessie met Hélène ten zeerste aan en ik ben zo blij en dankbaar dat onze levenspaden elkaar hebben gekruist.”
Kristin K, Wellington, Nieuw-Zeeland, 1 juni 2023

“Ik had een geweldige ervaring met Helene tijdens mijn Akasha Reading-sessie. Ik kon heel gedetailleerde vragen stellen en de antwoorden die binnenkwamen waren heel duidelijk en beknopt. Hoewel de sessie op Zoom was, kon ik nog steeds de enorme energieën voelen die door haar heen kwamen, zoals het zou zijn geweest als we samen in de kamer waren.
Helene creëert een veilige en warme omgeving, waar je je vrij voelt om die vragen te stellen die moeilijk te stellen kunnen zijn. Haar werk wordt met zoveel liefde gekanaliseerd en ik voelde me heel helder en vol na de sessie. Nu mijn antwoorden zijn beantwoord, ben ik in staat geweest om op een krachtigere manier vooruit te komen en heb ik meer duidelijkheid over de redenen waarom ik op sommige gebieden van mijn leven vastzit.
Ik zou Helene ten zeerste aanbevelen❤️”

Olivia G. (UK)

“De Akashic Reading die ik onlangs had met Helene Derijcke was een belangrijk onderdeel van mijn reis en spirituele groei ✨.
De Reading bevestigde het belang van luisteren naar mijn innerlijke wijsheid en gidsen. Hélène’s Reading resoneerde diep met mij en was erg behulpzaam bij hoe ik te werk ging.
Ze heeft een gave en ik moedig iedereen aan die worstelt met waarom ze hier zijn of wat hun doel is, om gebruik te maken van haar diensten. Ze zijn van onschatbare waarde.
Groetjes Sharon”

Sharon S. (VS)

“Het ervaren van een Akashic reading van Helene is een zeer waardevol element geweest in mijn evolutie als mens gedurende deze periode. Helene is een natuurlijk kanaal van de records en haar reading gaf me uitstekende ondersteuning voor de gebieden waar ik al aan werkte, plus inzicht en verdere informatie die me hielp om voorbij die plaatsen te komen waar ik vastzat. Helene is niet alleen natuurlijk begaafd, ze is ook zeer betrouwbaar en gevoelig voor de informatie die ze voor haar klanten opvraagt. De recordhouders kennen ons intiem en zijn in staat hun boodschappen duidelijk door Helene te articuleren, wat een groot voordeel is voor degenen onder ons die op zoek zijn naar diepere informatie. Ik beveel een Akashic reading van Helene ten zeerste aan, die volledig oprecht is en opzij staat om de informatie met zuiverheid en authenticiteit door te laten komen.”
Sandy B. (VS)

“Ik vind het zeer interessant om te weten van waar ik, als entiteit, vandaan kom. Het klopt allemaal met wie ik nu ben en hoe ik mij in bepaalde situaties gedraag. Ik heb duidelijke antwoorden gekregen waardoor ik bepaalde situaties beter kan plaatsen. Ook de gedragingen van mijn gezin, man en kinderen, kan ik nu beter plaatsen, hoe zij zich gedragen, waarom zij zich op bepaalde manieren gedragen en waarom ik op een bepaalde manier reageer. Ik heb een ander zicht gekregen en aanvaard nu eigenlijk meer dat dingen zijn zoals ze zijn om dat ik nu weet wat ik hieruit moet leren om verder te groeien. Zeker een aanrader. Dank je lieve Hélène.”
Stéphanie V. (België)

“Helene nam me mee door mijn eerste lezing van de Akashakroniek!
De ervaring was anders dan ik me had voorgesteld, aangezien de antwoorden op mijn vragen geen beknopte ja/nee-antwoorden waren en het voelde ook niet als een koude lezing.
Het voelde alsof Helene wist wie ik in wezen was, alhoewel we slechts een paar minuten eerder voor het eerst kennismaakten.
De antwoorden die ik kreeg tijdens het lezen waren allemaal zeer positief en hebben me geholpen om het pad naar mijn optimale levenspad te onderscheiden!
Ik ben al met een nieuw vragenblad begonnen voor mijn volgende lezing!”

Kyle M. (VS)