QHHT

Voor QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) faciliteer ik via diepe meditatie (theta hypnose) het contact tussen jou en je hogere zelf. De helingen en de antwoorden komen uit jezelf. De sessie wordt opgenomen zodat je de antwoorden kunt herbeluisteren.

De vragen kunnen over alles gaan. Zie het als een toegang tot de Google van alles wat is. Je kunt ook voor andere mensen vragen stellen of helingen aanvragen.

Een sessie duurt 4,5 à 6 uren en gaat door in Ronse, België.

Regelmatig organiseer ik groepsregressies naar vorige levens, naar je gidsen, naar de toekomst via zoom.
Wil je op de hoogte blijven, volg dan mijn Facebook pagina “Soul coaching Helene Derijcke – QHHT Practitioner – Akashic Records Reader”
facebook.com/SoulcoachingHeleneDerijcke

Meer info over QHHT vind je op https://www.qhhtofficial.com

Wat is QHHT

QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) is een techniek die de poorten naar je onderbewustzijn opent. Hierdoor krijg je meer inzicht in je drijfveren en wat je tegenhoudt om voluit te leven. Je krijgt tevens toegang tot je zelfhelend vermogen.

Wat zal een sessie je brengen?

Een diepe relaxatie.

Een gevoel van welbehagen.

Antwoorden op je meest diepe vragen.

Een groter inzicht in wie je bent.

Zelfheling van lichamelijke kwalen.

Waardevolle inzichten om patronen in je leven te onderkennen.

Groeikansen voor je ziel.

Raadgevingen voor je welzijn.

Ondersteuning voor je huidig leven.

Nieuwe mogelijkheden.

Inzicht in mogelijke keuzes en levenspaden.

Wat kun je tijdens een sessie verwachten?

Je zal je lichamelijk ontspannen.

Je zal beelden zien en/of emoties voelen.

Je kunt tintelingen, warmte en koude voelen, energie die door het lichaam vloeit,
bewegingen in je lichaam tijdens de heling.

Je zal als een toeschouwer naar een film kijken terwijl je jezelf hoort praten.

Hoe verloopt een sessie?

Er komt eerst een gesprek van een tweetal uren om af te stemmen en het emotioneel en mentaal lichaam te ontspannen. Zo wordt het lichaam voorbereid om in diepere toestand te komen. Het is van belang voor de sessie dat ik een goeie voeling krijg met je leven, wie je bent en wat jou bezighoudt, zodat ik de juiste vragen kan stellen als je onder hypnose bent. Hiervan hangen de resultaten van de sessie en de heling af.  Alles wat je vertelt is strikt confidentieel.

Daarna volgen een tweetal uren hypnose. De hypnose gebeurt al liggend op een
comfortabel bed. 
De hypnose wordt geïnduceerd door een verhaal te vertellen dat je in een thèta
toestand brengt. Vanuit deze diepe relaxatie, begin je beelden te zien of indrukken te krijgen die je luidop vertelt. Daar speel ik op in om je dieper in de thèta toestand te brengen.
De beelden kunnen informatie bevatten over vorige levens, het huidig leven, of
toekomstige levens. Met de QHHT techniek brengt je hogere zelf je naar de voor
jou meest geschikte tijd en plaats om je antwoorden te vinden die je in dit leven kunnen helpen. 

Na ongeveer één uur, vraag ik de aanwezigheid van je hogere zelf. Dit is jouw 5de
dimensie versie. Deze versie kent enkel vreugde, en heeft toegang tot alle informatie over jou of daarbuiten. Deze versie kan ook het lichaam herstellen. Het is aan deze versie dat ik de vragen stel die op voorhand met jou zijn afgesproken. Alles wordt opgenomen, zodat de antwoorden herbeluisterd kunnen worden.

Na het afronden van de hypnose, wordt je tot volle bewustzijn teruggebracht en wordt er over wat er tijdens de sessie gebeurde uitgewisseld.

Een sessie duurt 4.5 à 8 uren naargelang de situatie.

Hypnose

Ik weet dat ik geen enkel probleem zal hebben om je te hypnotiseren. Het gaat
enorm gemakkelijk, omdat hypnose zo gemakkelijk is. We zijn eigenlijk de hele
dag door gehypnotiseerd.

Hypnose is heel eenvoudig eenmaal je begrijpt wat er echt gebeurt.

We gebruiken de natuurlijke toestand van de hersenen. Je bent eigenlijk het grootste deel van de dag onder hypnose! Dus iedereen, zonder uitzondering, kan gehypnotiseerd worden.  

Er zijn vier soorten hersengolven. We gaan constant van de ene toestand naar de andere, de hele dag door.
De Bèta (14Hz) golf stemt overeen met de staat van volledig wakker zijn.
De Alpha (7Hz) golf is de eerste veranderde staat die door de meeste hypnotiseurs gebruikt wordt. Het is de lichtste vorm van trance. Die krijg je bv al na 60 sec naar de televisie kijken is reeds voldoende om in Alfa trance te zitten. Dan ben je al erg vatbaar voor suggestie. Daar maken reclamemakers gebruik van om je tot kopen te drijven. Een ander voorbeeld als je een boek leest en niet merkt dat er iemand de ruimte binnenkomt. Of als je in een open office werkt en jezelf van het geluid moet afsluiten, als je dagdroomt, mediteert, of bid, of een monotone autorit maakt, dan ben je ook in Alfa. Dit is een volkomen natuurlijke toestand van het lichaam.  Er is daar helemaal niets raars aan.
De Thèta (4-7Hz) golf is het diepste niveau van trance. Dit is het niveau waarmee ik voor de hypnose werk en is ook een heel natuurlijke toestand. Je gaat dagelijks minstens tweemaal in Thèta over: juist voordat je gaat slapen en juist voordat je wakker wordt.
Daarna ga je in Delta (<4Hz) als je diep in slaap bent.

Met deze QHHT techniek breng ik jou in Thèta en hou je daar. Dit is de somnanbulistische staat (slaapwandelen). Dat is het niveau waar we alle informatie kunnen vinden. Dat is het niveau waar de heling optreedt. 

Er moet niets gevreesd worden van deze toestand. We gebruiken gewoon een heel natuurlijke toestand die je kent.

 En in die toestand kunnen we werken met de grootste kracht van het universum:

 • Totale liefde.   
 • Wordt door sommigen het onderbewustzijn genoemd of het hogere zelf, hoger bewustzijn, universele bewustzijn.
 • Het onderbewustzijn is niet het onderbewustzijn die door psychiaters genoemd worden. Zij hebben het over het kind gedeelte van de geest.
 • Deze kracht weet alles over iedereen en wordt als “zij” gerefereerd, omdat dikwijls ook je gidsen aanwezig zijn.
 • Zij hebben het overzicht, ze weten waarom je naar deze sessie kwam, ze weten wat jouw plan voor dit leven is welke contracten je met anderen hebt gemaakt.
 • Zij kunnen je ogenblikkelijk helen en genezen.

 Waarom geen contact maken met iets dat alles weet?  Waarom zouden we niet naar zoiets gaan? Je ratio kan er proberen tussen te komen, maar dat is geen probleem. Je bewust denken mag als observator aan de zijkant blijven. Hij kan niet tussenkomen eenmaal je in diepe trance bent.  

 

Zelfheling

Niemand zou ooit ziek moeten worden. We zouden nooit pijnen en symptomen moeten ervaren. Omdat het lichaam een wonderbaarlijk instrument is dat zichzelf kan repareren en voor zichzelf kan zorgen als we niet tussenkomen. Helaas maken wij onszelf ziek. Maar als de geest sterk genoeg is om ons ziek te maken, dan kan het je ook genezen. We moeten gewoon ontdekken waarom je jezelf ziek maakt.
Elke ziekte of pijn is een boodschap van het lichaam.

Eerst krijg je lichte klachten, hier en daar. Maar als je er niet op let wordt het steeds sterker, steeds straffer. Pijn is een krachtig  middel om je aandacht te trekken. Het is daarom van belang om te proberen begrijpen wat het ons wil leren. Eenmaal we de boodschap of de les hebben begrepen, dan is de boodschap niet meer nodig en zijn we genezen! 

Soms ligt de oorzaak in een ander leven. We kunnen bv de wijze waarop we in een vorig leven zijn gestorven overdragen als een ongemak of een ziekte. Een typische oorzaak van astma is bv een verstokte roker die in een vorig leven aan een longaandoening stierf. Soms is het ook karma die we overdragen.

Maar als we naar het onderbewustzijn gaan, krijgen we een antwoord op al onze vragen. Die antwoorden worden dan in het lichaam gebracht en de genezing kan optreden. Het is miraculeus wat er kan gebeuren!

Tips voor een succesvolle sessie

98% van wat er in een sessie gebeurt hangt van jou af. 

Je moet bereid zijn om mee te werken. 

Ik ben enkel een facilitator. 

Als je echt van je kwalen af wil geraken en je de antwoorden echt wil, zal je hogere zelf je helpen. Je hogere zelf kan enkel helpen als je echt hulp wil en erom vraagt. 

Dat zal ik voor jou met mijn vragen doen.

Het hogere zelf

Het hogere zelf is dat groter gedeelte van jou dat 24/7 met jou communiceert, op alle mogelijke manieren, niet alleen doorheen woorden. Deze versie kent enkel vreugde. Het heeft toegang tot alle informatie en het bracht jou bij mij omdat het jou wil helpen.

Het hogere zelf is zeer krachtig en zeer liefdevol en beschermend. Het zal niets doen dat je mentaal noch fysiek zou schaden en waakt erover dat ik dat ook niet doe. Het hogere zelf heeft een heel andere frequentie dan het fysieke lichaam. Het is je 5de dimensie versie, daardoor kunnen er soms, maar niet altijd, als het dichter komt om te communiceren of te helen, fysieke gewaarwordingen zijn. Typisch kan er een druk rond het hoofd zijn, soms een lichte hoofdpijn, tintelingen, warmte of koude, energie die door het lichaam vloeit. Herinner je gewoon dat dit je hogere zelf is die je geen kwaad zal doen en je wil helpen. De fysieke gewaarwordingen zullen na de heling of na de sessie volledig verdwenen zijn.

Voorbeeld vragen

 • Wat is het doel van mijn leven, waarom ben ik hier op aarde?
 • Wat is het doel van mijn ziel? Hoe kan ik dit best verwezenlijken?
 • Waarom ben ik in deze familie geboren?
 • Waarom is mijn relatie met … zo moeilijk? Kan ik dat helen?
 • Waarom heb ik die fysieke klachten? Ik wil er nu van af.
 • Wat is nuttig voor mij om nu te weten over…
 • Wat beperkt mijn zicht op deze situatie?
 • Waarom lijkt … belangrijk voor mij?
 • Hoe moet ik verder i.v.m. …
 • Hoe kan ik het best in mijn vreugde blijven?
 • Welke technieken, oefeningen, leraars zijn nuttig voor mij op dit ogenblik?
 • Hoe kan ik mijn ascensie verzekeren op deze tijdlijn?
 • Waar kom ik vandaan, van welk ster systeem? Hoe helpt het mij om dit te weten?
 • Zijn … en ik al in andere levens samen geweest? Waarom zijn we nu samen?
 • Waarom werkt mijn relatie met … niet?
 • Als ik naar de impact van mijn beslissingen op mijn leven kijk, hoe kan ik het anders doen?
 • Waar moet ik mijn liefdevolle aandacht op richten in deze situatie, dit leven, deze ontmoeting,…
 • Wat is de hoogste prioriteit voor mij op dit ogenblik om in de situatie te doen, op te lossen, te zeggen,…
 • Welke stappen moet ik ondernemen om me te helpen bij een vlotte overgang van carrière, relatie, ontwaking,…
 • Wat blokkeert me i.v.m. …
 • Ontwijk ik het doel van mijn ziel? Hoe?
 • Hoe kan ik de pijn i.v.m. … oplossen?
 • Ik voel me tegengewerkt i.v.m. … Wat moet ik hieruit leren? Hoe kan ik dit best aanpakken?
 • Hoe kan ik mezelf meer graag zien?
 • Hoe kan ik … meer graag zien?
 • Wat kan ik leren uit de ervaring …?
 • Hoe verwerk ik deze informatie best?
 • Hoe kan ik mijn ziel pad best begrijpen i.v.m. mijn carrière, mijn partner, mijn familie, mijn dieren, mijn bedrijf, mijn gemeenschap, mijn vrienden, …?
 • Zijn deze mensen mijn bondgenoten in deze situatie …?
 • Hoe kan ik mijn verwachtingen op de meest liefdevolle manier bijsturen?
 • Wat is de beste manier om informatie te onderscheiden? 

Na de QHHT sessie

Gedurende de volgende drie dagen en drie nachten blijft je connectie met je Hogere Zelf erg actief. Het is een krachtige periode om de ontvangen informatie en heling te integreren en te bestendigen.

Gedurende je sessie ontmoette je de intelligentie van je Hogere Zelf. Deze intelligentie is daar steeds, wachtend op jou om je de nodige informatie en kennis door te geven, wachtend totdat je luistert naar zijn adviezen. Je kunt de komende dagen vragen naar meer informatie terwijl je in meditatie bent of wanneer je gaat slapen. Probeer regelmatig stil te staan en naar je innerlijke stem te luisteren.

Nu dat je een serieuze investering in tijd en geld in jezelf hebt gedaan, is het heel waardevol om deze venster maximaal te gebruiken door jezelf de nodige zorg, aandacht, respect en liefde te geven.

Op fysiek vlak, zijn je cellen actief bezig met het ontgiften van afvalstoffen van verouderde gedachten en vastgeroeste emoties, naast de chemische afvalstoffen van voeding en medicatie. Het is belangrijk om dit te erkennen. De cellen zijn letterlijk het afval in het bloed aan het evacueren, dat dan door het lymfevatenstelsel moet gezuiverd worden.

Je kunt dit proces ondersteunen door meer water te drinken (bv warm water met citroen) en eenvoudige maaltijden te nemen, bv groentesoep en gestoomde groenten. Maar ook door bewerkte en gesuikerde voeding achterwege te laten.

Je lichaam kan detox verschijnselen vertonen: darmen die evacueren, een loopneus, keelpijn, hoofdpijn of koorts. Dit is een natuurlijke opkuisreactie.
Verzorg je, neem veel rust en geef jezelf heel veel zelfliefde en water. Bij aanhoudende klachten of twijfel laat echter niet na een dokter te raadplegen, want dan is er misschien iets anders aan de hand.

Ik zal de opnames van je sessie via WeTransfer versturen zodat je die op je computer of telefoon kunt downloaden en afspelen. Het is belangrijk dat je de eerste keer alleen de volledige opname beluistert, aangezien je je misschien niet alles van de sessie herinnert en er persoonlijke informatie in vervat kunnen zijn.

Je kunt liggend naar de opnames luisteren en merken dat je opnieuw in een diepe staat van relaxatie gaat, waardoor je bijkomende informatie krijgt. De hogere frequenties, de gidsen, de helingsenergie zijn dan opnieuw actief voor verdere emotionele en fysieke helingen.

LUISTER NOOIT NAAR DE OPNAMES AL RIJDEND, WANT HET ZAL JE IN SLAAP WIEGEN!

Hoe meer je naar de opnames luistert, zelfs als je ervan in slaap valt, hoe groter en dieper de heling en hoe groter de inzichten.

Veel plezier!

Voorbeelden van sessies

Met grote dank aan mijn klant, mag ik deze uittreksel van een QHHT sessie delen. Ze is net toegekomen op de planeet Artico, haar thuis, en beschrijft hoe ze daar ontvangen wordt. Haar volgend leven is ze een vogel.
Normaal film ik geen sessies, maar uitzonderlijk had ik de toelating om dit te doen. Zo krijgen jullie een voeling met hoe een sessie verloopt.

In dit ander voorbeeld, is Amy een buitenaardse wezen die op vakantie is op de planeet Numba. Zij is lid van de Galactische Raad en geeft er les.
Dit is enkel audio en de sessie was in het Engels.