Groepsregressie

Regressie naar een vorig leven, een toekomstig leven, ontmoet je gidsen

Leuke workshop om een ​​vorig leven, een toekomstig leven te verkennen en je gidsen te ontmoeten.

Via eenvoudige visualisatieoefeningen zal je ontdekken hoe makkelijk het is om te tijdreizen en cross dimensioneel te reizen.

Je zal voor jezelf een vraag mogen formuleren waar je een antwoord op wil vinden.

Vervolgens begeleid ik je in een meditatie, waardoor je een vorig leven en een toekomstig leven kunt zien en je gidsen kunt ontmoeten. Je hogere zelf zal je de beelden laten zien die je een antwoord op je vraag zullen geven. Het is een prachtige reis naar je uitgebreide bewustzijn. Sluit je ogen, laat je door mijn stem leiden, laat de beelden komen en reis terug in de tijd.
Zo simpel is het.

Aan het einde van elk segment zal je je ervaringen noteren en is er de mogelijkheid om je ervaringen met de groep te delen, als je dat wenst. Deze momenten van delen zijn altijd fascinerend. Er is zoveel dat we uit elkaars ervaringen en uit de groepsenergie kunnen leren.

De gebruikte techniek is ontwikkeld door Dolores Cannon, vooral bekend van haar werk op het gebied van kwantumhypnose (QHHT). Ze heeft haar resultaten in meer dan 18 boeken gedocumenteerd. Dit is geen QHHT sessie, want die wordt altijd individueel en in persoon gegeven. Hier gaat het over een lichte vorm van hypnose.

Laat je verrassen door wat je via deze ontspannende methode kunt ontdekken en ontvangen.

Deze workshop kan zowel online als life. Wens je een life sessie organiseren, dat kan vanaf 5 deelnemers. Contacteer me als je meer info wil.

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik groepsregressies organiseer, volg dan mijn Facebook pagina “Soul coaching Helene Derijcke – QHHT Practitioner – Akashic Records Reader”
facebook.com/SoulcoachingHeleneDerijcke